Фестиваль етнічної готики та містик-арту "Hello'Viy Etno Party"

Тримаємо кордони свого кола, бо маємо свою культуру,
адже українські відьмочки найпривабливіші!
Покажемо всьому світу, що наші козаки впораються з любою нечістю! 

З 29 по 31 жовтня в ТЦ "Sky Park" відбувся перший вінницький фестиваль етнічної готики та містик-арту "Hello'Viy Etno Party". Автором поекту є Владислав Луцяк, керівник ГО "Академія "Артекко". Основною ідеєю для фестивалю стало свято Хеллоуїн, яке інтерпретовано в національному фольклорно-гумористичному форматі.

Метою проведення фестивалю є популяризація української культури через візуалізацію образів з всесвітньовідомих творів, зокрема М. Гоголя - "Вій", "Майська ніч" та інші, де присутні містичні та казкові українські образи (мавки, русалки, відьми, віщуни та інші)

Дякую організаторам за запрошення на фестиваль, адже за допомогою мистецтва боді-арту, фейс-арту та менді (розпису хною) були створені яскраві образи, які додали магії, містики, справжніх чарів та неповторних вражень!












 

 




 
Були часи, коли й я не сприймала це свято. А взагалі то, свято походить від старовинного кельтського. Після прийняття християнства його святкували як «надвечір'я Дня всіх святих». Також, існують припущення, що Хелловін має християнське підґрунтя. Дослівно Хеловін перекладається як надвечір'я всіх святих душ. Добро не існує відокремлено від зла, так само - як день без ночі... А образи довелося створювати цього дня різні: і магічні, і містичні, і казкові дитячі, і навіть такі - на які б сама ніколи в житті не наважилась! І мабуть саме головне, що я усвідомила цього дня - свято дійсно крутяцьке і варте шани та поваги!!!

Коментарі

  1. - Від імені оргкомітету проекта та програми "Теріторія інновацій" висловлюємо подяку за участь у фестивалі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Вам за можливість потрапити в атмосферу магії та містики! Адже це надзвичайна радість - дарувати людям свято!!!

      Видалити

Дописати коментар