Допоможемо армії творчістю!

Кілька місяців поспіль волонтери по всій Україні докладають титанічних зусиль, щоб одягнути, нагодувати і навіть переозброїти наше військо. А ще для захисників Вітчизни неймовірно важливою є моральна підтримка. Їм вкрай необхідно знати, що про них пам’ятають і на них чекають. І тому особливо цінними для військових є листи, дитячі малюнки та обереги, виготовлені дитячими рученятами. 
Отримати дитячий малюнок або лист вважається великою удачею і радістю. Ці звісточки з мирного життя військовослужбовці дбайливо зберігають якомога ближче до серця або ховають у каску. У солдатів навіть з’явилася така прикмета: якщо у тебе з собою є малюнок чи лист, то з тобою нічого не станеться, ти повернешся додому живим і здоровим — хлопці вважають дитячі малюнки своїми оберегами. 
Волонтери, які прориваються з посилками до зони АТО, розповідають безліч історій про те, з яким нетерпінням солдати розкривають коробки і насамперед шукають малюнки. Потім разом сідають і читають листи. Витвори дитячого мистецтва піднімають нашим хлопцям настрій, надихають їх на мужні вчинки та рятують життя. Принаймні, солдати в це вірять.
Ми не можемо бути осторонь подій, які відбуваються зараз в Україні. 
В Централізованій бібліотечній системі м. Вінниці та в бібліотеці №11 відбулось вже не мало різних акцій на підтримку української армії. Був проведений конкурс дитячого малюнку "Моя мирна Україна", декілька місяців ми виготовляли браслети-обереги зі стрічок в кольорах українського прапору, плели янголяток з бісеру та перлин. Також було проведено безліч інших заходів. Всі ці вироби були передані пораненим солдатам, у санаторій ВПС України.
А насправді нам дуже хочеться, щоб не було потреби в подібних акціях, але, нажаль перемир'я існує лише на словах...
Тому, ми продовжуємо благодійну акцію, направлену на підтримку наших захисників.   6 листопада з 15:00 до 19:00, в бібліотеці №11, за адресою: Свердлова,189, відбудеться акція "Допоможемо армії творчістю". Закликаємо долучитися усіх небайдужих!!! У програмі акції відбудеться: виготовлення браслетів-оберегів, янголяток з бісеру та перлин, написання листів та листівок українським захисникам. Можна також приносити в бібліотеку дитячі малюнки. Всі виготовлені роботи будуть передані солдатам в зону АТО
Контактна особа: Людмила Мороз, тел. 097 6985787

























Коментарі