Гостини для родини

Сьогодні в парку Дружби народів відбулось свято "Гостини для родини". Організовано захід громадськими організаціями "Територія мам" та "Подільська громада" у рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей. 

Програма свята була насиченою, цікавою, творчою, пізнавальною. Зустрічали всіх учасників та гостей свята ляльки-велетні. Своїм талантом та артистизмом порадували вінничан та гостей міста маленькі зірочки.  У ласкавих променях вечірнього сонця, просто неба розгорнулася галявина творчості, на якій і діти, і батьки мали можливість прийняти участь у майстер-класах з паперопластики, виготовлення закладки для книги, валяння з шерсті, аплікації, аква-гриму. Також кожен бажаючий зміг перевтілитись у казкового персонажа, або доповнити свій образ чудовим малюнком завдяки мистецтву фейс та боді-арту. 

У рамках свята був також організований та проведений book-crossing. Фотовиставка "Сімейна сушка" порадувала неймовірними миттєвостями життя. Також бажаючі мали можливість пограти в ігри "Твітер" та "Мафія". 







Боді та фейс-арт дарує радість
і дорослим і дітям ☺.


Бібліотекар вінницької міської дитячої бібліотеки Оксана Крижанівська організувала та провела буккросинг. 


Коментарі