Той, хто гарно вишиває - Україну прославляє!

Життя прекрасне і дивовижне у своєму прояві! Сьогодні я ще раз у цьому переконалася. Та хочу поділитися враженнями цього незабутнього дня! Адже  8 листопада Вінницька бібліотека №11 об'єднала справжніх поціновувачів етнічної української вишивки.  До нас завітали чоловік та дружина -  Андрій та Інна Єрмакови. Подружжя влітку приїхали до Вінниці з Луганська... І якими б колючими  не були ці зигзаги долі, можна лише захоплюватися цими дивовижними людьми, які попри всі негаразди та страшні перешкоди - не втрачають оптимізму та жаги до життя, і заряджають своєю позитивною енергетикою весь навколишній світ!
Можливо Ви думаєте, що вишивка - це суто жіноча справа? Аж зовсім ні! Тому як для Андрія - вишивка це не просто хоббі чи захоплення, а можна сказати - частина життя. Адже етнічна ручна вишивка - це витончене мистецтво, яке передає всю глибину й красу народної творчості. І в той же час - це титанічна та кропітка праця, яку нажаль, далеко не кожен пересічний громадянин здатен гідно оцінити.  Жодного разу в житті я не зустрічала, щоб чоловік з такою любов'ю та самовідданістю ставився до вишивання, як це робить Андрій Єрмаков. Що є свідченнням багатогранної, багатої та щирої душі митця.
На цьому занятті були розглянені такі техніки як: занизування, заволікання та низь. А ще наше вишивання було наповнене дуже щирим та теплим спілкуванням. Отож приєднуйтесь до нас та вишивайте з нами!
Спілкування за вишиванням









Сорочка носить назву "Виплекана"


















 Вишивка - це завжди модно та сучасно


Подарунок Андрію від прекрасної майстрині Тетяни Зез. Таня дуже вдало використовує в своїх роботах традиційні вишивальні техніки.



Коментарі