Відкрий свою індивідуальність разом з HobbyFEST!

25-26 жовтня та 1-2 листопада Вінницька галерея Інтер-Шик знову об'єднала митців,художників та  майстрів своєї улюбленої справи на фестивалі HobbyFEST! Організатором цього яскравого дійства стала Наталія Демчук, яка вже не вперше організовує подібні заходи та дає можливість талановитим митцям та майстрам вінниччини реалізуватися та показати  світ своїх захоплень поціновувачам.
Фестиваль дає змогу майстрам презентувати свої роботи, заявити про себе, а також познайомитися з цікавими людьми для реалізації спільних інтересів.
Завдання Фестивалю показати, що лише займаючись справою до душі – людина стає вільною, щасливою, цікавою індивідуальністю, як власне для себе, так і для Світу. 
 Наявність хоббі в житті людини є ознакою широти поглядів та позитивного ставлення до життя, саме тому фестиваль має всі шанси стати популярним та долучити широке коло прихильників.


Дякую Наталії Демчук за запрошення прийняти участь у фестивалі HobbyFEST! Адже клуб творчості «Кольоровий світ», який діє у бібліотеці-філії №11 має можливість показати таланти та можливості, які розкриває безмежний світ творчості.







Майстер-клас з виготовлення янголятка - цікаво і дорослим і дтям :)





                               

Катруся Мороз просто в захваті від пісочної анімації! За допомогою цього виду мистецтва можна створювати свої неповторні казкові історії з піску. До того ж пісочна анімація має набиякий позитивний вплив на розвиток дитини як особистості, розвиток дрібної моторики рук.

Solaris - майстерня сонця. Таку назву має творча студія Людмили Поворознюк, бібліотекаря бібліотеки-філії №5 . Основний напрямок майстерні сонця - це створення дизайнерських прикрас ручної роботи зі справжніх рослин: листя, квітів і трав, покритих спеціальною ювелірною смолою, яка зберігає їх неповторність на довгі роки.
Solaris -мить краси, що застигла в часі!

Коментарі