Інноваційні технології та проектна діяльність - запорука успіху бібліотек!

11 лютого в Вінницькій обласній бібліотеці ім. Івана Франка відбувся семінар на тему "Функції бібліотек професійно-технічних навчальних закладів та їх технологічне наповнення. На семінарі були присутні бібліотекарі ПТУ Вінницької області.

Дякую завідуючій методичним об'єднанням бібліотек ПТУ Бортко Наталії Леонідівні за запрошення на участь у семінарі та можливість виступу з промовою "Інноваційні технології та проектна діяльність - запорука успіху бібліотек."

Бібліотека - це мобільний інформаційний центр, центр духовного збагачення людини, джерело моральних та культурних цінностей. Саме бібліотека може створювати культурний простір для розвитку та реалізації можливостей громади. Для того, щоб в найбільшій мірі реалізувати себе в роботі, сучасний бібліотекар має постійно рости як професіонал, розширювати свої знання. Саме проектна діяльність дозволяє бути бібліотеці в постійному розвитку.





Під час промови на семінарі, я мала можливість поділитись роповіддю про участь у програмі центру гуманістичних технологій "Ахалар", у зимовій та літній школі молодих бібліотекарів УБА, історією успіху власних проектів. Дякую Ларисі Анатоліївні Луговій за дуже корисну презентацію, яка стала в нагоді! Дякую всім активістам молодіжної секції УБА. Навіть у дуже непростий для країни час, усвідомлюєш, що ми на вірному шляху!




Найкращі бібліотекарі області були нагороджені дипломами

Коментарі