Барвистий дивосвіт дитинства

І все таки, дитинство - найчудовіша пора! По-особливому усвідомлюємо це ми, дорослі. Хто з нас не зберігає світлих спогадів про дитинство? Вони сповнені якоюсь особливою ностальгією, зберігають в наших душах радість і тепло. Звісно ж, шкода, що ніде не продаються квитки, не їздять потяги і не літають літаки у країну, яка носить назву "Дитинство". Але чудово, що поруч з нами є вже наші діти. Дуже хочеться щоб якомога більше радості та усмішок було в їхньому житті! І хто ж про це потурбується, як не ми, дорослі...
Сьогодні, першого червня - Міжнародний день захисту дітей. За старою доброю традицію, майданчик біля ККЗ "Райдуга" перетворився на справжнє АРТ-поле, де кожен бажаючий міг знайти собі заняття, і навіть не одне, до душі! Родзинкою цього дня стало свято мильних бульбашок. Також на малечу чекала дискотека з яскравими мильними бульбашками. Цікавою для дітей та дорослих стала фотовиставка під відкритим небом. На сцені виступали маленькі зірочки, художні роботи юних митців вінниччини радували око всім присутнім. Стенди з роботами вінницьких фотографів  розташувалися на площі біля «Райдуги».  Головними героями виставки, звичайно ж, стали саме дітлахи. 
Майстер-класи від бібліотекарів Вінницької міської централізованої системи як завжди дуже цікаві і дітям, і їх батькам. І хоч, час від часу накрапав вже літній дощик, але настрій у всіх ставав ще більш веселковим!

Ще раз було приємно усвідомити, що моє захоплення боді- та фейс-артом має багато прихильників. Адже це надзвичайна радість - дарувати людям позитивні емоції та додавати яскравих кольорових барвів у життя!











Коментарі