Гармонія та Ахалар єднають у добрі!

17 травня в рамках візиту Ахаларівців до Вінниці відбулась зустріч з активними та ініціативними громадянами регіону. Цього разу об'єднала нас Гармонія. Як завжди гостинно та тепло всіх нас приймали Олена Чорнобривенко та Рая Панасюк. 
Юрій Трофименко та Андрій Маштаков розповіли про діяльність центру гуманістичних технологій  "Ахалар", про те, які можливості може відкрити для кожного програма "Територія розвитку", як можна зареєструвати свою добру справу чи ініціативу на "Добродєл". Наші гуру поділились секретами: на які саме нюанси потрібно звернути увагу, якщо дійсно прагнеш розвивати свою ідею та як зацікавити громаду. Які можливості та перспективи для кожного може відкрити "Ахалар" .
Мені надзвичайно приємно та трошечки сумно відчувати себе випускницею "Ахалару" вже майже з  трирічним стажем. Мала честь поділитися власним досвідом участі в програмі. Не приховаю також своєї радості, що на завершення тренінгу де-хто з учасників висловив свою думку, що саме мої слова їх заінтригували :) А значить дуже скоро "добродєлістів" стане ще більше!










Коментарі