Креативні та корисні жабенята


Привіт, дорогі мої! Вже майже місяць минув з нашого майстер-класу, коли ми створювали органайзери з використаних пластикових пляшок. За весь цей час нам вдалося зібрати чимало нового корисного матеріалу для нових ідей. Чудового осіннього теплого вихідного дня в студії творчості "Магік" оживали жабки із непотрібних пластикових пляшок, кольорового паперу та фоамірану. А у вас є ідеї, що можна ще зробити з пластикової пляшки? Поділіться, нам буде дуже цікаво! А ще приходьте до нас!








Жили собі на білому світі маленькі жабенята... які якось організували змагання з бігу. Їхнім завданням було дістатися на шпиль вежі. Зібралося безліч глядачів, що хотіли подивитися на ці змагання й поглузувати з їхніх учасників. Змагання розпочалися... По правді, ніхто з глядачів не вірив, що жабенята зможуть дістатися на шпиль вежі. Лунали різні репліки: "Це надто складно! "Вони НІКОЛИ не дістануться верхівки!” чи: "Нема шансів! Вежа занадто висока!".

Маленькі жабенята почали падати. Одне за одним. За винятком тих, у яких відкрилося друге дихання, - вони стрибали дедалі вище. Натовп не вщухав: "Надто складно!!! Жоден не зможе це зробити!" Ще більше жабенят втомилося й попадало... Тільки ОДНЕ підіймалося вище й вище... Те єдине не піддалося!

Врешті-решт всі здалися. За винятком того одного жабеняти, яке доклало всіх можливих зусиль і дісталося верхівки! ТОДІ всі жабенята захотіли дізнатися, як же ж йому це вдалося? Один учасник запитав, звідки це жабеня, що дісталося верхівки, віднайшло в собі сили? ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, ПЕРЕМОЖЕЦЬ був ГЛУХИМ!!!!

Мораль байки: Ніколи не слухай людей, які намагаються передати тобі свій песимізм і негативний настрій. Вони віднімають у тебе твої найзаповітніші мрії та бажання. Ті, які ти викохуєш у своєму серці! Не забувай про силу слів. Все, що ти чуєш чи читаєш, впливає на твою поведінку!

Тому: ЗАВЖДИ будь НАЛАШТОВАНИМ(ОЮ) ПОЗИТИВНО!

А також: Будь ГЛУХИМ(ОЮ), коли люди ТОБІ говоритимуть, що твої мрії нездійсненні!
Завжди думай: Я зроблю це!

Коментарі